Ιωνικοσ Ανοδοσ / palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ : Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη.

Άνοδος από την football league στην super league 2. Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Φίλοι του ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους .

Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Φίλοι του ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ιωνικού νικαίας έδωσε η νίκη της πρωτοπόρου στον 6ο όμιλο του fiba europe cup, σπόρτινγκ, . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα.

Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ιωνικού νικαίας έδωσε η νίκη της πρωτοπόρου στον 6ο όμιλο του fiba europe cup, σπόρτινγκ, .

Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ιωνικού νικαίας έδωσε η νίκη της πρωτοπόρου στον 6ο όμιλο του fiba europe cup, σπόρτινγκ, . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Άνοδος από την football league στην super league 2. Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Φίλοι του ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις .

Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Φίλοι του ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ιωνικού νικαίας έδωσε η νίκη της πρωτοπόρου στον 6ο όμιλο του fiba europe cup, σπόρτινγκ, .

Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ιωνικού νικαίας έδωσε η νίκη της πρωτοπόρου στον 6ο όμιλο του fiba europe cup, σπόρτινγκ, . Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Άνοδος από την football league στην super league 2. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super.

Φίλοι του ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους .

Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ιωνικού νικαίας έδωσε η νίκη της πρωτοπόρου στον 6ο όμιλο του fiba europe cup, σπόρτινγκ, . Φίλοι του ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Άνοδος από την football league στην super league 2. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα.

Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super.

Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Άνοδος από την football league στην super league 2. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Φίλοι του ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους . Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ιωνικού νικαίας έδωσε η νίκη της πρωτοπόρου στον 6ο όμιλο του fiba europe cup, σπόρτινγκ, . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας .

Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη.

Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Φίλοι του ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους . Άνοδος από την football league στην super league 2. Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ιωνικού νικαίας έδωσε η νίκη της πρωτοπόρου στον 6ο όμιλο του fiba europe cup, σπόρτινγκ, .

Ιωνικοσ Ανοδοσ / palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ : Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη.. Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Άνοδος από την football league στην super league 2.

Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη ιωνικοσ. Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις .

0 Response to "Ιωνικοσ Ανοδοσ / palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ : Τρίτη σερί άνοδος για τον τσιριγώτη."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel